Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Κυριακή, Ιουνίου 18, 2017

 Συνεχίζεται η έρευνα της Ασφάλειας για την Μαφία της δυτικής Αττικής …

Διαβάζουμε και απορούμε:

 …. Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας για την διαβόητη Μαφία των Ρομά έχουν προκύψει νέα δεδομένα, που αφορούν κυρίως σε συλλήψεις, κατασχέσεις, ταυτοποιήσεις και εξιχνιάσεις μεγάλου αριθμού υποθέσεων. Και έπονται ακόμα μεγαλύτερες αποκαλύψεις για την διαδρομή των κλοπιμαίων με νούμερα που ζαλίζουν

Στις περιοχές διάπραξης των κλοπών περιλαμβάνονται η Κυψέλη, Ηλιούπολη, Γλυφάδα, Πόρτο Ράφτη, Μαρκόπουλο, Κορωπί, Βάρη, Κερατέα, Σταμάτα, Γέρακας, Αγία Παρασκευή, Άγιος Στέφανος, Λυκόβρυση, Νέα Ιωνία, Νέο Ηράκλειο, Ψυχικό, Κηφισιά, Εκάλη, Νέα Φιλαδέλφεια, Πικέρμι, Σπάτα, Άνοιξη, Ασπρόπυργος, Αιγάλεω, Περιστέρι, Πετρούπολη, Ελευσίνα, Αχαρνές, Άνω Λιόσια, Ίλιον, Κερατσίνι, Άγιος Ιωάννης Ρέντης και η Θεσσαλονίκη …. (news247.gr, Ιουνίου 17 2017 17:46).

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι θετικό το γεγονός της σύλληψης πολλών εγκληματιών και της ανάκτησης μεγάλου μέρους των κλοπιμαίων.

Έχουν άραγε ειδοποιηθεί τα θύματα των 14+1 διαρρήξεων οικιών του Οικισμού που διαπράχθηκαν πρόσφατα;

Αλλά πως οι εγκληματίες δρούσαν χρόνια και χρόνια και είχαν καταληστεύσει όλη σχεδόν την επικράτεια; 40 εκατομμύρια € κλοπιμαία δεν αποκτώνται σε ημέρες ή μήνες. Και πως διαβιούσαν τα εκλεκτά αυτά μέλη της Ελληνικής κοινωνίας χωρίς να πάρει χαμπάρι κανένας; Και η ανάκτηση κλοπιμαίων και οι συλλήψεις μάλλον σε τυχαία γεγονότα αποδίδονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: