Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Πέμπτη, Ιουλίου 24, 2008

Δουλειές με φούντες ...

Και το όνομα αυτής «Τα Κύματα»

Η υποψήφια νέα ταβέρνα έβαλε ήδη και πινακίδα εις πείσμα όλων - Νόμων και λογικής. Δεν ξέρουμε αν έχει άδεια ο κ. επιχειρηματίας, αλλά έχει σίγουρα και θράσος και διασυνδέσεις.

Βέβαια εκτός του γεγονότος ότι είναι σε περιοχή αμιγούς κατοικίας και δεν προβλέπεται τέτοια λειτουργία από το ΠΔ 199 του 2003, άρχισε τις αυθαίρετες κατασκευές στο πίσω μέρος του κτηρίου, κάλυψε όλο σχεδόν το οικόπεδο με μπετόν και φανταζόμαστε ότι πολλά ακόμα σημεία του κτηρίου που προφανώς έλαβε άδεια(;) οικίας, είναι κατά παράβαση των νόμων.

Ελπίζουμε ότι οι αρμόδιοι δεν θα συναινέσουν στο προσχεδιαζόμενο έγκλημα εις βάρος της περιοχής και της λογικής και θα εφαρμόσουν απαρέγκλιτα τους Νόμους.

4 σχόλια:

Unknown είπε...

http://neavravrona.blogspot.com/2008/07/blog-post_24.html

Ανώνυμος είπε...

Κάθε μέρα περνώ και ξαναπερνώ από μπροστά κι αναρρωτιέμαι: πως γίνεται αυτό; Ειδικά μέχρι πριν λίγο καιρό που το κατασκεύασμα ήταν σκέτο μπετόν δεν πίστευα στα μάτια μου. Τώρα, εκτός από άσχημο, μαθαίνω ότι είναι και παράνομο. Και δεν έχω παρά να διαπιστώσω ότι... δεν έχω να διαπιστώσω τίποτ' άλλο από την υποκρισία μας, την υποκρισία όλων μας και το θράσσος ορισμένων. Προφανώς αυτών που περνούν καλά.

Ανώνυμος είπε...

μάλον κάνετε λάθος.Και μάλον εσείς περνάτε καλά , γιατί δυσκελεύετε την δουλειά και την ανάπτυξη η οποία θα πρέπει να υπάρχει παντού.
Αλλά προφανώς , επειδή έχει έρθει οι περισσότεροι από κατσικοχώρια , έχετε γίνει όλοι οικολόγοι και νομοταγείς πολίτες. Παλιό κατσικοκλέφτες

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον εσύ κάνεις λάθος νομίζοντας πως θα βγάλεις χρήματα όντας παράνομος. Εαν συνδέεις την ανάπτυξη με την παρανομία μάλλον κάτι δεν πάει καλά στο μυαλό σου.
Και εκτός από προκλητικός είσαι και ανορθόγραφος δείχνοντας τη μόρφωσή σου.