Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Τρίτη, Αυγούστου 15, 2017

Πυρασφάλεια; Τι είναι  αυτό …

Σήμερα της Παναγίας, πήγαμε στην εορτάζουσα Εκκλησία του Οικισμού μας.

Συναντήσαμε και άλλα μέλη του Οικισμού και κάναμε συζητήσεις επί θεμάτων επικαιρότητας και ενδιαφέροντος.

Επισημάνθηκε η έλλειψη επίσημης πληροφόρησης για τα θέματα πυρασφάλειας και  σκήσεων ετοιμότητα και αντιμετώπισης τυχόν εκτάκτων καταστάσεων και προστασίας ανθρώπων και περιουσιών.

Η κατάσταση στην Ανατολική Αττική πρέπει να προβληματίσει όλους μας και να συνεργαστούμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσάρεστο περιστατικό.

Σχετικά με την πυρασφάλεια είχαμε αναρτήσει το https://vravronapoly.blogspot.gr/2017/05/blog-post.html και το https://vravronapoly.blogspot.gr/2017/06/94-3852-2010-50-33.html , χωρίς να δείξει κανείς ενδιαφέρον. Ενώ το Μάρτιο του 2017 είχαμε υποβάλλει και ένα υπόμνημα – βλέπετε https://vravronapoly.blogspot.gr/2017/03/blog-post_10.html , το οποίο δεν έτυχε καμίας προσοχής.

Ελπίζουμε οι πυρκαγιές της Ανατολικής Αττικής να μας κινητοποιήσει και να αποφασίσουμε να αλλάξουμε τακτική.

ΥΓ: Και ελπίζουμε η εγκληματική ρίψη βεγγαλικών εντός και πέριξ του Οικισμού να σταματήσει, πριν θρηνήσουμε καταστροφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: