Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Τρίτη, Δεκεμβρίου 05, 2017

Φωτισμός LED στον Οικισμό …

Ο δημοτικός φωτισμός στο Οικισμό δεν είναι επαρκής, οι λάμπες είναι παλιάς τεχνολογίας και άρα ενεργοβόρες, τα καλύμματα έχουν υποστεί τις φθορές του χρόνου και εμποδίζουν τη διάχυση του φωτός, ενώ ο δήμος ανταποκρίνεται με μεγάλη καθυστέρηση και  ίσως περιφρόνηση στα αιτήματα των κατοίκων για αντικατάσταση λαμπτήρων και βελτίωση της κατάστασης.

Για το θέμα έχουμε ξαναγράψει – βλέπετε πχ. https://vravronapoly.blogspot.gr/2017/03/blog-post_20.html.

Καλό θα είναι οι κάτοικοι να υποβάλλουν αίτημα προς το δήμο αλλά και να θελήσουν να υποστούν κάποιες δαπάνες αντικατάστασης των λαμπτήρων με νέους τεχνολογίας LED, που αναμένεται να μειώσουν την κατανάλωση, να βελτιώσουν αισθητά τα επίπεδα φωτισμού και τη συχνότητα βλαβών.

Τις δαπάνες θα μπορούσαν να αναλάβουν οι κάτοικοι των τμημάτων των δρόμων για το  φωτισμό του δρόμου τους. Ουσιαστικά πρόκειται για 4-6 φωτιστικά δρόμου.

Το έργο μπορεί να αναλάβει η νέα εταιρεία φύλαξης, δεδομένου ότι δραστηριοποιείται και σε θέματα φωτισμού.

Αναμένουμε τυχόν αντιρρήσεις και διαφορετικές τυχόν προτάσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: