Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Πέμπτη, Αυγούστου 02, 2018

Ο δήμος Μαρκοπούλου καθεύδει και δεν είναι ο μόνος …

Όπως διαπιστώνουν όλοι, πολλές περιοχές της Ανατολικής Αττικής είναι εξαιρετικά υποβαθμισμένες, χωρίς υποδομές και ευάλωτες σε κάθε παράφρονα που θέλει να τις σβήσει από το χάρτη. Δεν έχουν προστασία από τα εντεταλμένα όργανα της πολιτείας, των φορέων που εξασφαλίζουν στοιχειώδεις πρόνοιες.

Εδώ και πολλά χρόνια δεν έχουμε δει δήμαρχο, υπεύθυνο πυροσβεστικής, αστυνομίας, λιμενικού, δασαρχείο, αρχαιολογία, περιφερειάρχη ή αντιπεριφεριάρχη, επιθεωρητή περιβάλλοντος, πολεοδομία, αρμόδιο για τις περιοχές ΝΑΤΟΥΡΑ. Κανένα, ακριβώς κανένα.

Η περιοχή τουλάχιστον Βραυρώνος λειτουργεί αυτομάτως μέχρι τώρα και ο καλός Θεός φρόντισε για την προστασία της. Ως πότε όμως;

Και εμείς οι κάτοικοι;

Ο ένας δεν μιλά στον άλλο. Πετά τα σκουπίδια και τα κλαδιά του κήπου του στο διπλανό οικόπεδο, όλα γίνονται αδιαφανώς, ενώ δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από την άλλη  πλευρά για τα κοινά.

Η κατάσταση πρέπει να αλλάξει άμεσα και ταχύτατα πριν θρηνήσουμε καταστροφές και θύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: