Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Τετάρτη, Οκτωβρίου 11, 2023

Συγχαρητήρια προς το δήμαρχο Μαρκοπούλου κ. Κ. Αλλαγιάννη …

 Αξιότιμε κ. δήμαρχε,

Σας συγχαίρουμε για το εκλογικό αποτέλεσμα της 8ης Οκτωβρίου 2023. Οι δημότες του Μαρκοπούλου προφανώς είναι με μεγάλη πλειοψηφία ικανοποιημένοι από το έργο που επιτελέσατε μέχρι σήμερα.

Ελπίζουμε ότι θα εργαστείτε με αποτελεσματικότητα για να μην έρθουν τα λύματα του δήμου Σαρωνικού στο ΚΕΛ Κρωπίας - Παιανίας, θα επιλυθεί το θέμα της αποχέτευσης του Πόρτο Ράφτη, θα αναθεωρήσει ο δήμος τη θέση του στο θέμα του «αντιπλημμυρικού Ερασίνου» και θα λυθεί το θέμα της ομαλής ύδρευσης και στις 3 περιοχές του δήμου (πόλη, ΠΡ και Χαμοληά) (αναφέρουμε μερικά από τα ζέοντα προβλήματα).

Ελπίζουμε ότι θα οδηγήσετε το δήμο με γνώμονα την ανάδειξη του Μαρκοπούλου σε οδηγό και πυρήνα της αναγκαίας πολιτικής για τη ανάδειξης και την αειφόρο ανάπτυξη της Ανατολικής Αττικής.

Είμαστε στη διάθεσή σας να συζητήσουμε μαζί σας τα θέματα του δήμου μας και ιδιαίτερα της ευλογημένης περιοχής της Χαμοληάς/Βραυρώνος.

Με πολλούς χαιρετισμούς,

Δημήτριος Σωτηρίου (στάλθηκε … 10/10/2023 …)

Δεν υπάρχουν σχόλια: