Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 17, 2024

Η γωνία Αίγλης και Πολυτεχνείου δείχνει τον Πολιτισμό μας και τις στάσεις ζωής μας …

Η κατάσταση είναι η ίδια εδώ και χρόνια. Ίσως ποτέ δεν ήταν σε καλό επίπεδο.
 
Η κατάσταση μάλλον παράγινε και αυτά που βλέπουμε δε μπορούν να χαρακτηρίσουν τον Οικισμό ως νοικοκυρεμένο. Υπάρχουν οικιστές που φαίνεται ότι βρίσκονται ακόμα σε ένα είδος μεσαίωνα και περιφρονούν κάθε έννοια νοικοκυροσύνης, δείχνουν ελάχιστο σεβασμό στους άλλους και περιφρόνηση στην αισθητική και το Περιβάλλον.
 
Δεν μας πιστεύετε; Βρίσκετε την περιγραφή υπερβολική ή και άδικη;
 
Επισκεφτείτε του κάδους απορριμμάτων στη γωνία Αίγλης και Πολυτεχνείου. Θα καταλάβετε.


Έχουμε δει και οικιστές από άλλα σημεία του Οικισμού να φέρνουν τα σκουπίδια τους στην Αίγλης. Ίσως αν μετατοπιστεί ο μοναδικός σήμερα κάδος απορριμμάτων δεξιότερα (όπως βλέπουμε τη θάλασσα) θα περιοριστούν οι «εισαγωγές» σκουπιδιών.
 
Μας κανει εντύπωση ότι οικιστές συστηματικά πετούν στο/ους πράσινο/πράσινους κάδους πολλές ανακυκλώσιμες συσκευασίες και άλλα σχετικά. Τόσο δύσκολο είναι για αυτούς να τα αποθέτουν στους μπλε κάδους της οδού Αριάδνης; Ποιος άραγε μπορεί να τους νουθετήσει και να τους πείσει;
 
Προς το παρόν ζούμε εδώ και χρόνια με την απαράδεκτη αυτή κατάσταση και φαίνεται να μη αλλάζει με τίποτε ….

Δεν υπάρχουν σχόλια: