Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Τρίτη, Ιουνίου 13, 2017

Ενεργοποίηση του Εντευκτηρίου του Οικισμού ...

Στον Οικισμό δεν έχει δημιουργηθεί η λογική ενός χώρου συναναστροφής των μελών του, όπου τα μέλη και οι κάτοικοι θα συναντώνται προκειμένου να δημιουργούνται φιλικές σχέσεις και να εξασφαλίζεται δημιουργική συνεργασία, ώστε να διευκολύνεται η ομαλή πορεία του Οικισμού στο παρόν και το μέλλον.

Άλλωστε υπάρχουν πάντοτε πολλά προβλήματα που η επίλυσή τους προϋποθέτει συμμετοχή, διατύπωση ιδεών και προτάσεων και διαμόρφωση στρατηγικής προς επίλυσή τους. Και λογικά κανένας δεν μπορεί να τα λύσει μόνος του.

Η πρότασή μας είναι να συμφωνηθεί το Εντευκτήριο της Εκκλησίας 


να παραμένει ανοιχτό, με ευθύνη ενός συμπολίτη μας (αλλαγή ίσως κάθε μήνα) τουλάχιστον κάθε Σάββατο, ας πούμε μεταξύ των ωρών 19:00 - 21:00, την περίοδο από Μάϊο έως Οκτώβριο.

Όλα τα μέλη του Οικισμού θα προσκληθούν να παρευρίσκονται και να ανταλλάσσουν απόψεις για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον Οικισμό και να προσπαθούν να καταλήγουν σε προτάσεις προς το Συνεταιρισμό και το Σύνδεσμο, οι οποίοι θα αναλαμβάνουν να επιδιώξουν λύσεις.

Αναμένουμε και άλλες απόψεις και προτάσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: