Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 31, 2018

Αλλάζει ο Χρόνος και ελπίζουμε να αλλάξουν όλα προς το καλύτερο ...

Η χρονιά που φεύγει μας αφήνει με ασάφειες, προβλήματα, πικρίες, αλλά και υποσχέσεις για καλύτερες προοπτικές όσον αφορά τον Οικισμό και το μέλλον του.

Ελπίζουμε ότι το νέο Έτος θα φέρει τη διαφάνεια που απαιτείται, θα εξορθολογιστούν οι δράσεις, θα εξαφανιστεί η αδράνεια των οικιστικών και όλοι μαζί θα ανακαλύψουμε το πόσο εποικοδομητικό και κοινωνικά ορθό είναι να συνεργαζόμαστε, να ομονοούμε και να προσπαθούμε να βρούμε λύσεις που θα είναι αποδεκτές από όλους.

Το απερχόμενο ΔΣ του Συνεταιρισμού πρέπει να ολοκληρώσει επιτυχώς τις διεργασίες ελέγχου των πεπραγμένων του 2016-2018, ώστε να προσχωρήσει στη σύγκλιση Γενικής Συνελεύσεως (έπρεπε να έχουν ήδη προκηρυχθεί εκλογές εντός του 2018) και να εκλέξει ένα νέο δυναμικό και με διάθεση προσφοράς Διοικητικό Συμβούλιο.

Το νέο ΔΣ του Συνδέσμου που έχει αναλάβει πρόσφατα πρέπει και μπορεί να επιλύσει τα μικρά καθημερινά άλλα πρέπει επίσης να ασχοληθεί με τα μεγάλα και σημαντικά θέματα που απασχολούν την περιοχή, όπως οι σχέσεις με το δήμο Μαρκοπούλου, το αποχετευτικό, η προστασία του περιβάλλοντος, η διαφύλαξη του δάσους της περιοχής, η ανάδειξη τής Ζώνης Οικιστικού Έλεγχου (ΖΟΕ) του ΠΔ 199, του 2003 και της περιοχής, η θαλάσσια ρύπανση.

Οι ελπίδες μας είναι πολλές και ευχόμαστε να τις δούμε να υλοποιούνται ταχέως. Καλή Χρονιά για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: