Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Κυριακή, Δεκεμβρίου 08, 2019

Πρωτοποριακά έργα στην παραλία, υποθαλάσσιο τμήμα του αγωγού δε βλέπουμε …

Μετά μακρά αγρανάπαυση ξεκίνησαν και πάλι εδώ και μήνες τα έργα κατασκευής του αγωγού διοχέτευσης των επεξεργασμένων (ελπίζουμε) λυμάτων Κρωπίας – Παιανίας, στη Χαμοληά.

Απευθυνθήκαμε σε κάθε αρμόδιο προκειμένου να πληροφορηθούμε κάτι σχετικά με το πολυθρύλητο έργο. Όλοι τους μουγκοί και άτομα με ειδικές ανάγκες προφανώς και ιδιαιτέρως προβληματικά ως προς την κατανόησα του κειμένου της επιστολής μας.

Δείτε που βρίσκονται τα έργα:


Μήπως άραγε φτιάχνουν το νέο Ναύσταθμο του Πολεμικού μας Ναυτικού; Δεν μπορεί να το αποκλείσει κάνεις μετά τις δηλώσεις ότι το υφιστάμενος στη Σαλαμίνα μάλλον για να διευκολύνει τη διανυκτέρευση των ναυτικών στα σπίτι τους έγινε και όχι ως επιχειρησιακώς κατάλληλος

Μήπως φτιάχνουν νέο λιμάνι για την εξυπηρέτηση των αυξημένων αναγκών του μεγαλειώδους τουρκικού ρεύματος που κατακλύζει την Ελλάδα;

Δεν μπορούμε να προσφέρουμε ικανοποιητική απάντηση. Προς το παρόν ο εργολάβος κάνει ότι θέλει, ίσως βάσει σχεδίου και εγκεκριμένων πλάνων, αλλά όπως έχει εξελιχθεί το έργο μάλλον είναι άγνωστο τι πρόκειται να γίνει, πότε θα λειτουργήσει και ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

Εμείς κάνουμε το σταυρό μας και ελπίζουμε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: