Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Κυριακή, Οκτωβρίου 18, 2020

Προσεχώς διακοπή λειτουργίας ιστοσελίδων ...

Θα χρειαστεί να διακόψουμε (για τεχνικούς λόγους) τη λειτουργία των ιστοσελίδων http://asclepieionpark.med.uoa.gr/AttikoParkoVravronas/.

Τα ενδιαφέροντα νέα και οι αναρτήσεις για την ευρύτερη περιοχή της Χαμοληάς θα βρίσκονται στο Ημερολόγιο https://attikoparko.blogspot.com/ .
_______________________

ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος (Προστατευόμενη Ζώνη Οικιστικού Ελέγχου)

Από την 1η Οκτωβρίου 2020 το Ημερολόγιο ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος (Προστατευόμενη Ζώνη Οικιστικού Ελέγχου, Προεδρικό Διάταγμα 199 του 2003) αντικαθιστά τις Ιστοσελίδες "ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ένα Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο;" για τεχνικούς λόγους. Οι παλιές Ιστοσελίδες, που άρχισαν να λειτουργούν στις 13/02/2006, θα παραμείνουν προσβάσιμες για κάποιο διάστημα.

_________________

Ελπίζουμε να ανταποκριθούμε.

Το Ημερολόγιο παραμένει ανοιχτό για σχόλια, επισημάνσεις ή και αναρτήσεις από άλλα πρόσωπα που το επιθυμούν. Αν χρειαστεί επικοινωνήστε μαζί μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: