Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Κυριακή, Απριλίου 04, 2021

Ο πολύπαθος Ερασίνος αναζητεί και ζητεί προστασία ...

Είμαστε της άποψης ότι οι κάτοικοι της περιοχής Χαμοληάς του δήμου Μαρκοπούλου πρέπει να ασχοληθούν σοβαρά με τα όσα συμβαίνουν στην περιοχή μας. 

Τα προβλήματα είναι πολύ σημαντικά και ο εφησυχασμός δεν είναι λογική συμπεριφορά. Η περιοχή κινδυνεύει να γίνει "χαβούζα" (με την ευρεία έννοια του όρου) ολοκλήρου της Ανατολικής Αττικής.

Πολίτες, δημότες και κάτοικοι του δήμου Μαρκοπούλου, προσπαθούν να σταματήσουν την εξευτελιστική εξέλιξη της οικολογικής λειτουργίας του αρχαίου ποταμού Ερασίνου που προστατεύεται από Νόμους και Προεδρικά Διατάγματα, αλλά όλα παραβιάζονται στη λογική εργολάβων και των διαπλεκόμενων συμφερόντων τους με τη δημόσια διοίκηση.

Παρακαλούμε όλους να ενσκήψουν στα παραβλήματα της περιοχής πριν να είναι αργά, για το θαυμάσιο οικοσύστημα της περιοχής μας, που ακόμα απολαμβάνουμε.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου που αφορά το αντιπλημμυρικό έργο του Ερασίνου στο https://attikoparko.blogspot.com/2021/04/blog-post.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια: