Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Παρασκευή, Μαρτίου 01, 2024

Συνεδρίαση του ΔΣ Μαρκοπούλου για το αποχετευτικό …

Μάθαμε όχι επισήμως αλλά πλαγίως, ότι στο ΔΣ της Συνεδριάσεως της 27ης Φεβρουαρίου 2024 το θέμα ήταν το αποχετευτικό!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την συνεδρίαση στο βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=qiHTfiUGa58.


Αυτά που συμβαίνουν δεν είναι λογικά. Το θέμα είναι πολύν παλιό αλλά πάλι έκανε την εμφάνισή του και από ότι φαίνεται με δραματικό τρόπο. Είμαστε της άποψης ότι οι συμπεριφορές υποκινούνται από διαπλεκόμενα συμφέροντα, αγνοώντας τη λογική, τα συμφέροντα του δήμου και ιδίως τους πολίτες.

Φαίνεται οτι κανένας δεν είναι διατεθειμένος να πολεμήσει την απαράδεκτη «απόφαση», που δεν είναι γνωστό από που εκπορεύεται,, με πια αιτιολογία, από πότε, με την πανταχού παρούσα ΕΥΔΑΠ (έχει την τεχνογνωσία, αλλά όχι την εμπιστοσύνη των πολιτών), για τα συμφέροντα του δήμου Μαρκοπούλου και των πολιτών του, δημοτών και κατοίκων.

Επειδή φαίνεται το παιχνίδι να είναι χαμένο στο Δημοτικό Συμβούλιο και τις αποφάσεις του δημάρχου κ. Αλλαγιάννη, πρέπει να αντιδράσουν οι πολίτες.

Θα χρειαστεί να επανέλθουμε …

Δεν υπάρχουν σχόλια: