Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Παρασκευή, Αυγούστου 30, 2024

Αναδημοσίευση προς ενημέρωση …

Ακύρωση μεγάλης καλοκαιρινής γιορτής (31/8) λόγω προβλεπόμενων δυσμενών καιρικών φαινομένων

 

Οικισμός Πολυτεχνείου 11:46 π.μ. (πριν από 8 ώρες)

Καλημέρα σε όλους.

Εξετάζοντας σήμερα το πρωί (από διαφορετικές πηγές) τις τελευταίες προβλέψεις των μετεωρολόγων για τον καιρό που θα επικρατεί στην περιοχή μας το Σάββατο το απόγευμα, οι σημερινές προβλέψεις είναι λίγο πιο δυσοίωνες σε σχέση με τις χθεσινές.

Φαίνεται ότι οι πιθανότητες για εκδήλωση βροχής (τις απογευματινές ώρες) έχουν περαιτέρω αυξηθεί τόσο από άποψη χιλιοστών όσο και από άποψη διάρκειας του φαινομένου. Άρα υπάρχει πιθανότητα ακόμα και αν δεν  βρέχει νωρίς το απόγευμα, να παρουσιαστούν ξαφνικές μπόρες τις πιο βραδινές ώρες.

Γνωρίζουμε ότι το μικροκλίμα της Χαμολιάς πολλές φορές διαψεύδει τις μετεωρολογικές προβλέψεις αλλά και πάλι δεν μπορούμε να βασιστούμε σε αυτό το δεδομένο.

Επειδή ο σκοπός αυτής της γιορτής είναι να περάσουμε καλά και να διασκεδάσουμε αλλά παράλληλα θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι δεν θα ταλαιπωρηθεί κανείς (σε περίπτωση που εκδηλωθεί βροχή), αποφασίσαμε την ακύρωση της γιορτής.

Είναι σίγουρα λίγο στενάχωρο που δεν θα καταφέρουμε να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι με μια όμορφη γιορτή αλλά πάντα υπάρχει και η θετική πλευρά των πραγμάτων.

Οι συμμετοχές για την συγκεκριμένη εκδήλωση ξεπέρασαν τα 100 άτομα, με δεκάδες προσφορές σε φαγητά, γλυκά, ποτά και αναψυκτικά!!!

Αυτή η μεγάλη συμμετοχή επιβεβαιώνει την διάθεση όλων μας να αναπτύξουμε τις γειτονικές και φιλικές μας σχέσεις γιατί ο οικισμός είναι  οι άνθρωποι του.

Εκ μέρους του ΔΣ, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους εκδήλωσαν ενδιαφέρον για συμμετοχή καθώς και τους φίλους οικιστές που βοήθησαν ή θα βοηθούσαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης (πχ. στην οργάνωση των προσφορών, στην επιμέλεια της μουσικής, στην διάθεση του ψυγείου, στην οργάνωση των τραπεζιών, κτλ).

Φιλικά

Κρανιάς Γιώργος

Γραμματέας Συνδέσμου Κατοίκων

Οικισμού Πολυτεχνείου

τηλ. 6974382245 

Δεν υπάρχουν σχόλια: