Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Δευτέρα, Μαρτίου 20, 2017

Δημοτικός φωτισμός και ασφάλεια …

Διαβάστε από το μήνυμα που στείλαμε στον αξιότιμο δήμαρχο Μαρκοπούλου κ.  Σωτήρη Μεθενίτη, για δύο προβλήματα που αφορούν το δημοτικό φωτισμό.

Αξιότιμε κ. δήμαρχε,

Στη γωνία Πολυτεχνείου και Αίγλης, στον Οικισμό Πολυτεχνείου στη Χαμοληά, υπάρχει ένα κουτί επί κολόνας της ΔΕΗ του δημοτικού φωτισμού, του κάτω μισού τμήματος του Οικισμού. Δείτε τις φωτογραφίες.

 Συχνά ο διακόπτης πέφτει και το κάτω μέρος του Οικισμού παραμένει όλη τη νύχτα στο σκοτάδι. Αν το αντιληφθούμε ορισμένοι από εμάς, τον σηκώνουμε και έτσι έχουμε δημοτικό φωτισμό.

Το κουτί είναι  παλιό, ανοίγει με δυνατό αέρα, δεν είναι  υδατοστεγές και για αυτούς τους λόγους νομίζουμε ότι προκαλείται το πρόβλημα. Κάθε κακοποιός μπορεί επίσης να κατεβάσει το γενικό και να επιτεθεί στα σπίτια. Σας θυμίζουμε τις 14 διαρρήξεις τον περασμένο Δεκέμβριο.

Παρακαλούμε στην άμεση αντικατάσταση του κουτιού και τοποθέτηση φωτοκύτταρου χωρίς γενικό, ώστε να υπάρχει πάντοτε φωτισμός.

Τη νύχτα, ιδιαίτερα το χειμώνα και χωρίς φεγγάρι, η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Παρακαλούμε επί πλέον να τοποθετηθούν σύγχρονα φωτιστικά σώματα σε όλες τις κολώνες του παραλιακού μετώπου, προς διευκόλυνση των κατοίκων, Για το θέμα αυτό σας έχουμε γράψει πολλές φορές, χωρίς αποτέλεσμα.

Με πολλούς χαιρετισμούς και εκ των προτέρων ευχαριστίες.

Δημήτριος Σωτηρίου, 6 Μαρτίου 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: