Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Τετάρτη, Απριλίου 05, 2017

Κάδοι σκουπιδιών, αδιαφορία και απαράδεκτη κατάσταση ...

Η εικόνα της γωνίας της οδού Αίγλης και Πολυτεχνείου δεν τιμά κανένα στον Οικισμό μας.

Πέριξ των κάδων ο χώρος μετατρέπεται συχνότατα σε μικροχωμετερή και κανενός το αυτί δεν ιδρώνει.
Πολυτεχνείου και Αίγλης σε μια ημέρα χωρίς πολλά έξτρας 18 Απρ 2017

Υπεύθυνοι της απαράδεκτης αυτής κατάστασης είναι οι περίοικοι. Και φαίνεται να έχουν συμφιλιωθεί με την άθλια εικόνα και τα σκουπίδια εκτός των κάδων.

Ακόμα οι περίοικοι αποθέτουν κλαδιά και σακούλες με υπολείμματα κήπων, ενώ θα πρέπει να καλούν το δήμο να τα απομακρύνει, έναντι μικρού τιμήματος. Ή να τα μεταφέρουν στο μεγάλο κάδο του δήμου, μετά τη παραλιακή ταβέρνα.

Ακόμα περίοικοι - μάλλον ηθελημένα - συγχέουν τα αντικείμενα που πρέπει να τοποθετήσουν στον μπλε κάδο ανακύκλωσης και των οικιακών απορριμμάτων. Έτσι συχνά ο μπλε κάδος χρησιμοποιείται για απορρίμματα, εξουδετερώνοντας έτσι κάθε προσπάθεια των υπολοίπων κατοίκων, οι οποίοι ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους.

Η κατάσταση αυτή πρέπει να αλλάξει άμεσα. Αν θέλουμε να λεγόμαστε πολιτισμένοι και καλοί κάτοικοι του θαυμάσιου τόπου του Οικισμούς μας.

ΥΓ: Εικόνες προσεχώς

Δεν υπάρχουν σχόλια: