Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Κυριακή, Απριλίου 23, 2017

Το ζοφερό μέλλον μας …

Διαβάσαμε το άρθρο του κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΖΟΥΛΑ «Γιατί οι διαρρήκτες σφυρίζουν κλέφτικα» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ 19:19 22 Απριλίου 2017) και αμέσως φανταστήκαμε τι μας περιμένει. Νοιώσαμε θλίψη, αγανάκτηση και πλήρη αδυναμία αντιμετώπισης της τραγικής πραγματικότητας. Προφανώς τα ίδια συναισθήματα δημιουργούνται τουλάχιστον σε όλους όσους οι διαρρήκτες εγκληματίες που δραστηριοποιούνται πλέον ελευθέρα και απρόσκοπτα στην Ελλάδα, δεν έχουν ήδη εισβάλλει στο σπίτι τους.

Κοινή γαρ η τύχη και το μέλλον αόρατον, έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.

Στον Οικισμό δεν θέλουμε να κατανοήσουμε ότι έχουμε κάθε συμφέρον να συμβιώνουμε ως κοινότητα με κοινούς στόχους και επιδιώξεις για ζωή ήσυχη, ασφαλή και ευχάριστη.

Τίποτε από αυτά δεν είναι πλέον προφανές. Και η συμπεριφορά να αδιαφορούμε για το ότι συμβαίνει στους γείτονες μας και στα μέλη του Οικισμού – που ούτε καλά καλά τους γνωρίζουμε – μας έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση και η διαβίωση στον Οικισμό θα γίνεται δυσκολότερη και λιγότερο ασφαλής. Όλα τα πολύτιμα πράγματα που έχει ο καθένας μας βρίσκονται πλέον σε κίνδυνο.

Πρέπει να αφυπνιστούμε άμεσα και να επιδιώξουμε συνεργασία με τις αρχές, να απαιτήσουμε όλα τα δικαιώματά μας και να συνεργαστούμε στενά μεταξύ μας προς εξεύρεση ικανοποιητικών λύσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: