Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Σάββατο, Ιανουαρίου 19, 2019

Είναι πλέον καιρός να λυθεί οριστικά το πρόβλημα της ύδρευσης του Οικισμού …

Διαβάζουμε στις Ιστοσελίδες του δήμου Μαρκοπούλου:

Στον αντιδήμαρχο κ. Σταμπέλο Θεοφάνη του Νικολάου,
στον οποίο παρέχεται αντιμισθία, και του μεταβιβάζει καθ’ ύλην τις παρακάτω αρμοδιότητες:

·         Των τεχνικών έργων και μελετών που αφορούν στην Ύδρευση- Αποχέτευση
·         Τη συντήρηση και διαχείριση των συστημάτων ύδρευσης και άρδευσης

Εκπρόσωποι του Οικισμού πρέπει να επισκεφθούν τον κ Σταμπέλο και να πληροφορηθούν επισήμως την κατάσταση που επικρατεί σχετικά με την ύδρευση του Οικισμού. Προτείνουμε να προηγηθεί επιστολή με το αίτημα, ώστε η συνάντηση να αποδώσει καρπούς. Στη σύσκεψη πρέπει να λάβουν μέρος και ο Προϊστάμενος Ύδρευσηςς κ. Γιάννης ΣΤΑΥΡΟΣ (22990-75049), καθώς και η προϊστάμενη του Τμήματος Εσόδων κα. Μαρία Ορφανού (τηλ 22990-20156) και τυχόν άλλοι αρμόδιοι υπάλληλοι του δήμου.

Λογικά θα πρέπει να ζητηθεί προηγουμένως εκ μέρους των υδροδοτούμενων κατοίκων του Οικισμού, πλήρης έκθεση για το θέμα της εμπλοκής του δήμου Μαρκοπούλου, στο περίπλοκο θέμα της υδροδότησης του Οικισμού, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας.

Λογικά είναι επίσης σκόπιμο να ζητηθεί και η περιγραφή της παρούσας καταστάσεως και από τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΥΔΑΠ, με την οποία ο Συνεταιρισμός του Οικισμού βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη.

Σε αυτή τη φάση απλά θέτουμε το ζήτημα. Ελπίζουμε να υιοθετηθεί η πρότασή μας ώστε να υπάρξει πλήρης και αξιόπιστη πληροφόρηση των καταναλωτών και να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: