Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Κυριακή, Ιανουαρίου 27, 2019

Σύσκεψη, συνδιάσκεψη, συνάθροιση, διαβούλευση για την υδροδότηση του Οικισμού ...

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019.

Έγινε υπό μια εξαιρετική λιακάδα, στον προαύλιο χώρο της Εκκλησίας. Το μόνο ευχάριστο. Δεν ειδοποιήθηκαν όλοι οι υδροδοτούμενοι. Συμμετείχαν λιγότεροι από 20 άτομα.

Αλλά ...

Η Βαβέλ συνεχίζεται. Πολλές εξυπνάδες. Μεγάλη ένταση. Όσοι μίλησαν έχουν πολύ περιορισμένη εικόνα των όσων λαμβάνουν χώρα. Οι πληροφορίες ελέγχονται ως αποσπασματικές τουλάχιστον και δεν προέρχονται από επίσημες πηγές. Κανείς δεν επιθυμεί (;) από ότι φαίνεται τελικά, την ουσιαστική διαλεύκανση της υπόθεσης, αν και όλοι ομνύουν στο όνομά της.

Η πρόταση Δημ. Σωτηρίου προς αποστολή επιστολών στην ΕΥΔΑΠ και το δήμο Μαρκοπούλου, προκειμένου να υπάρξει πλήρης και έγκυρη πληροφόρηση για το τι ακριβώς συμβαίνει, απορρίφθηκε μετ΄ επαίνων. Τα προσχέδια τελικά δε διαβάστηκαν στην ομήγυρη..

Η πλειοψηφία αποδέχτηκε να γίνει επιστολή προς ΕΥΔΑΠ ζητώντας να αναλάβει το δίκτυο υδροδότησης.

Περιμένουμε να δούμε ποιος θα τη συντάξει και το περιεχόμενό της. Επιφυλαχθήκαμε να την υπογράψουμε αφού τη διαβάσουμε. Να δούμε πόσοι θα την υπογράψουν.

Συνεχίζεται ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: