Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Τρίτη, Απριλίου 09, 2019

Άργησαν, αλλά κάποιος τελικά ευαισθητοποιήθηκε …

Στις 20 Αυγούστου 2018,  διατυπώσαμε την εύλογη απορία «Η εκπληκτική Πολιτική Προστασία να μας πει τι θα κάνουμε με τις πευκοβελόνες …» - βλέπετε https://simpleandclear.blogspot.com/2018/08/blog-post_91.html και την αποστείλαμε σε 12 αρμοδίους.

Δε λάβαμε καμιά απάντηση και απλώς καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι κανένας δεν πρόκειται ποτέ να απαντήσει στα εύλογα ερωτήματά μας.

Λάθος. Στις 2 Απριλίου 2019, λάβαμε τηλεφώνημα από το Αστυνομικό Τμήμα Χολαργού και μας ζήτησαν να περάσουμε από το Τμήμα και να καταθέσουμε στο κ. εισαγγελέα ο οποίος διέταξε διερεύνηση της αναφοράς μας / καταγγελίας.

Καταθέσαμε στον εντεταλμένο ανακριτικό υπάλληλο στο ΑΤ Χολαργού τις 3 Απριλίου 2019 και αναμένουμε την έκβαση της υποθέσεως.

Ηθικόν δίδαγμα. Οι πολίτες πρέπει να απευθύνονται στις αρχές και τους αρμοδίους και να διεκδικούν τα εκ των νόμων απορρέοντα δικαιώματά των. Άλλωστε οι σύγχρονες τεχνολογίες  κάνουν το αναγκαίο αυτό έργο, εύκολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: