Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Τρίτη, Ιανουαρίου 12, 2021

Αν θέλετε να μάθετε πως γίνονται οι δουλειές …

Παρακολουθείστε τους διαλόγους δημοτικών συμβούλων και στελεχών του δήμου για το τι συμβαίνει στο Τεχνικό Πρόγραμμα και στο Σχέδιο Προϋπολογισμού του δήμου Μαρκοπούλου του 2021. Θα εκπλαγείτε, ίσως θα πέσατε και από τα σύννεφα. Η δική μου εντύπωση είναι ότι τελικώς, ο τρόπος διοίκησης μας κάνει να φαινόμαστε μάλλον ανύπαρκτοι και συνάγεται εύκολα το συμπέρασμα ότι δε ζούμε σε σύγχρονη χώρα. 

Στην Ελλάδα οι μάγκες αλωνίζουν με νομιμοφανή τρόπο. Αλλά έτσι καλοπερνούν οι επιτήδειοι και ίσως κάνουν και περιουσίες. 

Προτείνουμε να παρακολουθείσετε τους διάλογους στο βίντεο «16η/17η/18η/19η Συνεδρίαση 21-12-2020» συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Μαρκοπούλου, από το λεπτό 1.07.33 και μετά, στη δ/νση 

https://www.youtube.com/watch?v=XmcqpjfZGqw&t=571s

Δείτε επίσης και τις σύντομες δηλώσεις του αντιδημάρχου κ. Δημητρίου Κολιαβασίλη, από το σημείο 1.37.00 ώρες. 

Μήπως η αναμενόμενη διαγραφή οφειλών 61.000.000 € περίπου σύμφωνα με τους αρμοδίους από το συνολικό ποσό των 75.000.000 € περίπου οφειλών παρελθόντων ετών προς το δήμο, θα περιλάβει και χρέη ύδρευσης παρελθόντων ετών του Συνεταιρισμού Πολυτεχνείου προς το δήμο (και την ΕΥΔΑΠ);

Τα λένε κάποια στιγμή, αλλά δε γίνονται ευρέως γνωστά και δε μαθαίνουν οι πολίτες, ούτε τι ακριβώς συμβαίνει ούτε και ποιον αφορούν. Εδώ που τα λέμε ούτε και εγώ πολυκατάλαβα πως δημιουργήθηκαν τα χρέη αυτά και γιατί και πως θα διαγραφούν μονοκοντυλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: