Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Τετάρτη, Ιανουαρίου 06, 2021

Πλήρης αδιαφορία(;) για το αποχετευτικό Μαρκοπούλου και όμορων δήμων …

Με μεγάλη απογοήτευση διαπιστώνουμε σχεδόν τη πλήρη αδιαφορία των κατοίκων του Μαρκοπούλου  και ιδιαίτερα της Χαμοληάς, για τα διαδραματιζόμενα σχετικά με το αποχετευτικό του Μαρκοπούλου και των όμορων δήμων Κρωπίας και Παιανίας. 

Το κατασκευαζόμενο ΚΕΛ Κρωπίας – Παιανίας θα δέχεται και επεξεργασμένα(;) βιομηχανικά λύματα της βιομηχανικής ζώνης Κρωπίας (ίσως και άλλων), μετά από πιστοποίηση για καταλληλότητα αφού υποστούν προηγουμένως ειδική επεξεργασία στις εγκαταστάσεις της κάθε βιομηχανικής μονάδας.

Η ΕΥΔΑΠ η οποία θα έχει τον έλεγχο της λειτουργίας του ΚΕΛΚΠ, διαθέτει ένα ειδικό έντυπο με κανόνες για τη καταλληλότητα των επεξεργασμένων βιομηχανικών αποβλήτων που θα μπορούν να μεταφερθούν στο ΚΕΛ προς επεξεργασία με τα υπόλοιπα αστικά λύματα.

Διαβάστε το σχετικό έντυπο της ΕΥΔΑΠ στο https://attikoparko.blogspot.com/2021/01/blog-post.html και το σχολιασμό μας.

Οι επιμελείς μπορούν να παραβάλλουν το περιεχόμενο του εντύπου και με την ΚΥΑ που αφορά το ΚΕΛΚΠ και είναι επίσης αναρτημένη στο https://attikoparko.blogspot.com/2020/12/blog-post_23.html .

Προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν αντικειμενικοί. Ελπίζουμε δε η ΕΥΔΑΠ να διαβάσει τις παρατηρήσεις μας και να λάβουμε τη δέουσα απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: