Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Παρασκευή, Ιουλίου 01, 2022

Υπάρχουν και οικιστές που αγαπούν το Περιβάλλον …

Στις 29 Ιουνίου λάβαμε ένα μήνυμα από την Αλεξάνδρα, σχετικά με την πρόθεσή της να απομακρύνει απορρίμματα από το παραλιακό μέτωπο. 

Είναι ο πρώτος άνθρωπος που εκδηλώνει τέτοιες προθέσεις και μάλιστα η ίδια έχει επέμβει στο παρακείμενο δάσος πριν λίγο καιρό και απομάκρυνε απορρίμματα που άθλιοι οικιστές και διερχόμενοι και ρομαντικοί συμπολίτες μας αφήνουν ως αποτύπωμα μετά από την επίσκεψη στο δάσος για ρομαντικούς ή καθαρά λόγους συμφέροντος: να απαλλαγούν από μπάζα, άχρηστα αντικείμενα και κάθε τι που δε χρειάζονται πλέον και αποστρέφονται. Κακούργα συμπεριφορά σε ένα θεσπέσιο τόπο, σχεδόν ανέγγιχτο για πάρα πολλά χρόνια. 

Ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση και το πρωί της Πέμπτης 30 Ιουνίου απομακρύναμε σχεδόν όλα το άχρηστα από την είσοδο της προβλήτας μέχρι την ταβέρνα. 



  Ελπίζουμε ότι θα παραμείνει ο χώρος καθαρός για αρκετό διάστημα, μέχρις ότου άλλοι διερχόμενοι τον φροντίσουν και πάλι και ο αέρας μας φέρει και τα απορρίμματα της Εύβοιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: