Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Τρίτη, Μαρτίου 14, 2023

Συζήτηση για τη Δημοτική Κοινότητα Χαμοληάς …

Τη Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2023, αναρτήσαμε στο Ημερολόγιου ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ το θέμα: 

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝ ... Δημοτική Κοινότητα Βραυρώνος - Χαμοληάς …

 με την ελπίδα ότι θα διαβαστεί και θα προκληθεί εποικοδομητικός διάλογος και διαβούλευση μεταξύ των οικιστών της περιοχής Χαμοληάς. 

Την ανάρτηση κάναμε γνωστή με μήνυμα στον Σύνδεσμο του Οικισμού, με την ελπίδα ότι το θέμα θα συζητούνταν στο ΔΣ Συνδέσμου και μέσω των διαύλων που διαθέτει θα προκαλούσε ευρύτερη διαβούλευση τουλάχιστον μεταξύ των κατοίκων του Οικισμού Πολυτεχνείου. 

Στις 25 Φεβρουάριου και ενώ δεν προκλήθηκε καμιά αντίδραση, σκεφτήκαμε να γράψουμε ένα μικρό σημείωμα στο ΒΑΪΜΠΕΡ Οικισμός Πολυτεχνείου, για να ενημερώσουμε τυχόν ενδιαφερόμενους και μέσω του μέσου αυτού. 

Με ημερομηνία Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023, είδαμε στο ΒΑΪΜΠΕΡ μήνυμα του προέδρου του Συνδέσμου κ. Μάρτιν Γούντινγκ, που παρέπεμπε στο Ιστολόγιό του, στο οποίο κατέθετε την άποψή του για το θέμα της «Δημοτικής Κοινότητας». 

Ευχαριστούμε το κ. πρόεδρο για την ευγενική του προσφώνηση, ωστόσο η άποψή του είναι αρνητική. Είναι ενδιαφέρον να μάθουμε αν το θέμα συζητήθηκε στο ΔΣ του Συνδέσμου και ποιες απόψεις διατυπωθήκαν. 

Προέχει να ακουστούν πολλές απόψεις. Η δική μας άποψη είναι ότι το θέμα είναι ενδιαφέρον και δεν θα πρέπει να εγκαταλειφθεί. 

ΥΓ: Με την ευκαιρία θέλω να επισημάνω ότι το ΒΑΪΜΠΕΡ του Οικισμού δεν είναι το πλέον κατάλληλο βήμα για σοβαρές συζητήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: