Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Τρίτη, Μαΐου 16, 2006

Είδες οι εκλογές ...

Υποψιαζόμαστε ότι λόγω των εκλογών άρχισε κάτι να κινείται και στην Ανατολική Αττική. Βέβαια το δέλεαρ είναι μάλλον οι πόροι του 4ου ΚΠΣ, κάτι που δεν είναι κατ' ανάγκη αρνητικό. Αρκεί η δημιουργική φαντασία των φορέων και των αρμοδίων να μην "ονειρεύται μόνον καρβέλια ..."

Την τιμητική του έχει η αυτού εξοχότης το νέο Νοσοκομείο Ανατολικής Αττικής. Είναι πανταχού παρόν, ενώ η αναρχία βασιλεύει στα Μεσόγεια και όχι μόνο (Δείτε τις ιστοσελίδες Αττικό Πάρκο ή της ιστοσελίδες της Νομαρχίας).

Εμείς θέλουμε να πιστεύομε ότι είναι ίσως η ώρα να αρχίσει και συζήτηση στα πλαίσια του Οικισμού, για τη ανάγκη ή όχι δημιουργίας μιας μονάδας παροχής υπηρεσιών Υγείας (προσοχή, όχι μόνον ιατρικών).

Ελπίζουμε να είμαστε σύντομα σε θέση να παραθέσουμε ορισμένα ζητήματα προς προβληματισμό και συζήτηση.

Προς το παρόν στείλετε τυχόν απόψεις και θέματα που πιστεύετε ότι πρέπει να απασχολήσουν τον Οικισμό άμεσα ή στο μέλλον γύρω από το θέμα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: