Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Πέμπτη, Μαΐου 25, 2017

Τα λύματα του Οικισμού ...

Το σχέδιο επεξεργασίας των λυμάτων της Χαμοληάς είχε σχεδιαστεί να ενταχθεί στο ΚΕΛ Κορωπίου - Παιανίας. Αλλά καθοδόν το τμήμα αυτό που προέβλεπε τη συλλογή των λυμάτων της περιοχής Χαμοληάς, της μεταφοράς τους στο ΚΕΛ με αγωγό, επεξεργασία και διάθεσης των επεξεργασμένων λυμάτων μέσω του αγωγού διάθεσης Χαμοληάς στο Ευβοϊκό κόλπο, εγκαταλείφθηκε .

Οι αρμόδιοι του Οικισμού δεν εξέφρασαν κανένα ενδιαφέρον για την εξέλιξη αυτή και δεν διεκδίκησαν τα δικαιώματα του Οικισμού. Δεν έγινε κανένα διάβημα προς το δήμο Μαρκοπούλου και την Περιφέρεια.


Αλλά ποτέ δεν είναι αργά.


Τα μέλη του Οικισμού πρέπει να συζητήσουν το θέμα κατά προτεραιότητα και να σχεδιάσουν ένα νέο σχέδιο αντιμετώπισης του προβλήματος.


Πρόθεσή μας είναι να προτείνουμε ένα σχέδιο και να διεκδικήσουμε την υλοποίησή του από τους αρμοδίους, λαμβάνοντας υπόψη ότι η Περιφέρεια πρέπει να διαθέσει τα απαραίτητα κονδύλια για το δίκτυο συλλογής, σε πρώτη τουλάχιστον φάση.

Παρακαλούμε όλα τα μέλη του Οικισμού να διατυπώσουν τις απόψεις τους και να συμβάλλουν στην επίλυση του προβλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: