Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Παρασκευή, Αυγούστου 14, 2020

Ξαφνικός οίστρος στα έργα αποχέτευσης στη Χαμοληά …

Τα έργα του αγωγού διάθεσης του ΚΕΛ Κρωπίας – Παιανίας προχωρούσαν ράθυμα επί χρόνια, λες και οι αρμόδιοι δεν ήθελαν να αποχωριστούν τα λύματα για διαφόρους λόγους.

Και ξαφνικά εφέτος το καλοκαίρι τους έπιασε πυρετός. Όχι του κορονοϊού, αλλά προφανώς για να προλάβουν τυχόν εξελίξεις που επέφερε και θα επιφέρει η αποκάλυψη της απόφασης της ΕΥΔΑΠ και των παραφυάδων αυτής (ήτοι κράτος εν κράτει) να ποτίσει τις καλλιέργειες του κάμπου των Μεσογείων με τα αριστοκρατικά λύματα του δήμου Σαρωνικού. Δεν υπάρχει άλλωστε καμία αμφιβολία ότι στο Νότιο τμήμα της Αττικής γης κατοικεί σημαντικός πληθυσμός εξαιρετικών προδιαγραφών και κοινωνικού στάτους.

Η κατάσταση του εργοταξίου του κατασκευαζόμενου τμήματος του αγωγού που θα είναι υποθαλάσσιο, εικονίζεται στις φωτογραφίες της 13ης Αυγούστου 2020.





Η έκταση του εργοταξίου είναι πολύ μεγάλη και διερωτόμαστε αν είναι και αναγκαία.

Ο δήμαρχος Μαρκοπούλου κ. Κώστας Αλλαγιάννης πρέπει να επισκεφθεί άμεσα τα έργα και να ζητήσει πλήρη ενημέρωση. Και πρέπει οι επισκέψεις αρμοδίων του δήμου να είναι συχνές και ουσιαστικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: