Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Τρίτη, Αυγούστου 04, 2020

Ανάγκη συστηματικών μετρήσεων της ρύπανσης του θαλασσίου οικοσυστήματος ...

Τα επεξεργασμένα λύματα από το ΚΕΛ Κρωπίας – Παιανίας δεν θα αργήσουν πολύ ακόμα να καταφθάνουν στο θαλάσσιο μέτωπο της Χαμοληάς.

Επειδή δεν έχει γίνει ακόμα τίποτε, ζητούμε να αρχίσουν άμεσα συστηματικές δειγματοληψίες και έλεγχος της ρύπανσης στα επίμαχα σημεία της περιοχής. Ας μην ξεχνούμε επίσης ότι ο Ερασίνος δέχεται ποσότητες ρυπαντικών παραγόντων από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και τους παρόχθιους οικιστές και καλλιεργητές.

Διαβάστε σχετική ανάρτησή μας στο ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ στο http://asclepieionpark.med.uoa.gr/AttikoParkoVravronas/Διαβάστε επίσης σχετικό άρθρο για τον έλεγχο της ρύπανσης στη Ψυττάλεια στο https://www.kathimerini.gr/1090485/article/epikairothta/ellada/to-apotypwma-ths-pandhmias-sta-filtra--ths-yyttaleias , στο οποίο αναφέρονται και σημαντικά στοιχεία για τη θαλάσσια ρύπανση, που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: