Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Σάββατο, Νοεμβρίου 14, 2020

Ασφαλτοστρώσεις στο δήμο Μαρκοπούλου …

 Υπάρχει εν εξελίξει πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής, ασφαλτοστρώσεων στο δήμο Μαρκοπούλου, όπως μάθαμε από τα πρακτικά της 14ης συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου – βλέπετε  https://www.youtube.com/watch?v=D4n-cZExV9U&t=211s. 

Είναι λογικό να γίνει προσπάθεια τουλάχιστον αποκατάστασης του οδοστρώματος στην οδό Φαίδρας, που έχει σχεδόν καταστραφεί εδώ και χρόνια. 

Υπάρχει κάποιος που ασχολείται με το θέμα;  Υπάρχει πρωτοβουλία των περιοίκων; Έχουν γίνει επαφές με το δήμο Μαρκοπούλου;

ΥΓ: Υπάρχει πλέον Γενικός Γραμματέας στο δήμο Μαρκοπουλου, η κα Ευστρατίου. Λογικά ο Σύνδεσμος πρέπει να αποκαταστήσει επαφή με τη νέα ΓΓ, να την προσκαλέσει να επισκεφθεί τον Οικισμό μας και να υποβληθεί υπόμνημα με όλα τα θέματα που πρέπει να επιλυθούν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: