Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Πέμπτη, Νοεμβρίου 19, 2020

Εμπλουτισμός του παραλιακού παρτεριού με χώμα …

Χάρις στις ενέργειες του οικιστή κ. Αντώνη Γούλα, μεταφέρθηκαν και προστέθηκαν μερικά φορτηγά χώμα στο παρτέρι της οδού Αριάδνης. Επίσης βρήκε και τρόπο να το απλώσει στην έκταση που έπρεπε. Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα. 

Το αίτημα ήταν παλιό και παλαιότερες προσπάθειες μας να εμπλουτίσουμε και να φυτέψουμε το παρτέρι έμειναν χωρίς αποτέλεσμα, λόγω τη αδράνειας που είχαν επιδείξει προηγούμενες διοικήσεις του Συνδέσμου.



Οι προσπάθειές που είχαμε κάνει να φυτέψουμε την πλευρά του παρτεριού στη γειτνίασή του με το πεζοδρόμο μετά την οικία Αίγλης 43, πήγαν στράφι εξαιτίας του εργολάβου του αγωγού που το σκέπασε με ψιλό χαλίκι για να περνούν τα φορτηγά του, επειδή τον βόλευε. 

Θα ρίξουμε σπόρους και θα φυτέψουμε φυτά της περιοχής στο νέο χώμα, με την ελπίδα να μη παραμείνει γυμνό το παρτέρι στην έκταση που έπεσε το νέο χώμα. 

Μακάρι όλοι οι οικιστές να έδειχναν παρόμοιο ενδιαφέρον και να είχαν ιδέες προς βελτίωση του Οικισμού μας. Σημειώστε ότι η οδός Αριάδνης έχει καθιερωθεί ως οδός περιπάτου για μικρούς και μεγάλους και ποδήλατου για τα μικρά παιδιά του Οικισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: