Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 11, 2020

Αποκλεισμένοι ...

Λίγοι κάτοικοι του Οικισμού κατοικούν μονίμως σε αυτόν. Οι περισσότεροι περνούν όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μπορούν στον Οικισμό και επιτρέπουν οι υποχρεώσεις τους επαγγελματικές, κοινωνικές, εκπαιδευτικές, υγείας, κα.

Τώρα που υπάρχουν μεγάλοι περιορισμοί στις μετακινήσεις λόγω κορονοϊού, η επίσκεψή στο σπίτι στο Οικισμό είναι πρακτικά αδύνατη.

Είχαμε προτείνει τον Απρίλιο του 2020, να μελετήσει η κυβέρνηση τη δυνατότητα μετάβασης των πολιτών στο δεύτερο σπίτι αν διαθέτουν, για λόγου προστασίας, συντηρήσεως και ελέγχου. Δείτε την πρότασή μας στο https://simpleandclear.blogspot.com/2020/04/blog-post_88.html. Δε μας απαντήσαν και δεν την υιοθετήσαν

Επανήλθαμε στις 7 Νοεμβρίου 2020, https://simpleandclear.blogspot.com/2020/11/blog-post_20.html,  αλλά και πάλι σιωπή.

Στις 11 Δεκεμβρίου 2020 επανήλθαμε στην πρότασή μα; και παρακαλέσαμε τους αρμοδίους να τη μελετήσουν και περισσότερο όλων, λόγω των μεγάλων περιορισμών και των εορτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: