Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Κυριακή, Δεκεμβρίου 27, 2020

Έκπληξη πρώτου μεγέθους, χρονιάρες ημέρες ...

Στις 24 Δεκεμβρίου 2020, λάβαμε γνώση του "Διορισμού Πραγματογνώμονα" από το κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, προκειμένου να διενεργήσει διαχειριστικό έλεγχο στο Συνεταιρισμό Πολυτεχνείου, για τα έτη 2016-2020.  

Ασφαλώς η Δικαιοσύνη είναι αργή, πολύ αργή. Αλλά η εξέλιξη αυτή λογικά θα είναι προς όφελός όλων, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, δεδομένου ότι η πρώτη καταγγελία έγινε στο υπουργείο Οικονομικών το Δεκέμβριο του 2018.

Ελπίζουμε ότι θα λάμψει η αλήθεια και θα απαλλάξει τον Οικισμό από το άγος που τον κατατρύχει, εδώ και περισσότερο από 2 χρόνια. Μια υπόθεση που αφορά ουσιαστικά όλη τη διάρκεια της περασμένης εικοσαετίας. Από την εποχή που τη διαχείριση της ύδρευσης είχε ο δήμος Μαρκοπουλου, που όμως τώρα αρνείται να την αναλάβει (κατά δήλωση του δημάρχου στο Δημοτικό Συμβούλιο - βλέπετε προηγούμενες αναρτήσεις).

Για του λόγου το αληθές δείτε απόδειξη πληρωμής του 2002.



Δεν υπάρχουν σχόλια: