Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 26, 2021

Περίεργα και σημαντικά από τη 1η Συνεδρίαση του 2021 του ΔΣ του δήμου Μαρκοπούλου …

Παρακολουθήστε το βίντεο της 1ης Συνεδριάσεως του ΔΣ του δήμου της 20-1-2021 στο https://www.youtube.com/watch?v=wJLkVxjaYeE το οποίο αναρτήθηκε μόλις στις 25/2/2021.

Εφιστούμε την προσοχή στο χρονικό διάστημα 20:40 – 21:40 (ο κ Αδάμος θέτει το θέμα των οφειλών του ΣΥΝΠΕ στο ΔΣ) , την απάντηση του κ. δημάρχου στο διάστημα 35:50 - 44:20 και από το 47:40 περίπου, στην αναφορά της κας Φ. Κούτρα, υπεύθυνης των οικονομικών του δήμου).  

Αντιπαρερχόμαστε τις ανακρίβειες ιδίως της κας Μαντάλα, το επιθετικό της για αγνώστους λόγους ύφος της και το γεγονός ότι δε λάβαμε καμιά επιστολή από εκείνη, όπως η ίδια είπε στο ΔΣ. Όσα περιλαμβάνονται στην επιστολή Δ. Σωτηρίου είναι στοιχεία που προέρχονται από άλλους φορείς και όχι προσωπικές απόψεις και άρα αξιόπιστα ή βαρύνουν τους συγγραφείς.  

Ελπίζουμε ότι ο δήμος θα στραφεί, αφού το θυμήθηκε τώρα (;!) κατά του ΣΥΝΠΕ και όχι κατά των οικιστών του Οικισμού Πολυτεχνείου, προκειμένου να εισπράξει τα χρήματα που οφείλονται, προκειμένου να τα αποδώσει στην ΕΥΔΑΠ. Φυσικά και είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι ο δήμος δε διεκδικεί εδώ και πολλά χρόνια τα οφειλόμενα και άρα δικαίως μπορεί να υποθέσει κανείς ότι υποκρύπτονται κάποιοι ιδιαίτεροι λόγοι, δεδομένου ότι έτσι δημιουργούνται και πολύ σημαντικές προσαυξήσεις.

Επισημαίνουμε ότι τα τιμολόγια που αποστέλλονται στο δήμο από την ΕΥΔΑΠ, αφορούν και καταναλώσεις του κάμπινγκ ΜΑΡΚΟ, οικιών πριν από τον Οικισμό Πολυτεχνείου, 16 μετρητές του Οικισμού Άρτεμις, των δυο εστιατορίων της περιοχής Χαμοληάς και προφανώς των κατασκηνώσεων ΜΑΡΚΟ (αν και δεν λειτουργούν; σήμερα) και της ΧΕΝ. Κατά συνέπεια πρέπει ο δήμος ως ιδιοκτήτης των μετρητών που έχει τοποθετήσει η ΕΥΔΑΠ (άνω σημείο του Οικισμού και επί του Κεντρικού Δρόμου στο κάτω σημείο του Οικισμού) να μας πληροφορήσει πως και πόσο χρεώνει τους καταναλωτές εκτός Οικισμού Πολυτεχνείου και αν εισπράττει τα οφειλόμενα. Μήπως χρεώνονται και αυτά στις καταναλώσεις του Οικισμού Πολυτεχνείου;

Και εν μεσώ όλων αυτών ο δήμαρχος κ. Αλλαγιάννης δηλώνει και πάλι ότι δεν θέλει να αναλάβει το δίκτυο ύδρευσης της Χαμοληάς ο δήμος, λες και πρόκειται για άλλη επικράτεια και εχθρική  χώρα.

ΥΓ: Για λόγους διαφάνειας κια δεοντολογίας και επειδή δε λάβαμε καμιά απάντηση από τα μέλη Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Μαρκοπουλου, αναρτούμε την από 8ης Ιανουάριου επιστολή μας. Μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: