Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Δευτέρα, Μαρτίου 08, 2021

Ο δήμος εκτελεί έργα ενίσχυσης ευστάθειας πρανών …

Στη Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Αρ. Αποφ. 69/202,1 στις 08-03-2021συζητήθηκε το θέμα: 

Λήψη απόφασης για εξέταση των απόψεων για την ΑΧΠ από τον προσωρινό μειοδότη «ΦΟΥΝΤΟΥΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ Ε.Δ.Ε.», για την εκτέλεση του έργου «Άμεσα Έργα Ενίσχυσης Ευστάθειας Πρανών στην περιοχή Κυβούρι – Πόρτο Ράφτη του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας». 

Στον Οικισμό Πολυτεχνείου υπάρχει αντίστοιχο πρόβλημα. 

Στο παρελθόν ενέργειες του ΣΥΝΠΕ (μάλλον προφορικές) είχαν ως αποτέλεσμα να διατυπωθεί από το δήμο η άποψη, ότι το επικίνδυνο πρανές ανήκει σε συγκεκριμένο οικόπεδο και άρα την ευθύνη έχει και τα σχετικά έργα πρέπει να κάνει ο ιδιοκτήτης. Έκτοτε, και πέρασαν αρκετά χρόνια, το θέμα ξεχάστηκε. 

Ίσως είναι τώρα ευκαιρία οι οικιστές πέριξ του προβλήματος σε συνεργασία με το Σύνδεσμο να απευθυνθούν εκ νέου στο δήμο και τον ιδιοκτήτη, προκειμένου να εξευρεθεί λύση στο πρόβλημα και να μειωθεί τουλάχιστον η επικινδυνότατα του προβλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: