Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Παρασκευή, Μαΐου 14, 2021

Σύνδεσμος Οικισμού Πολυτεχνείου: Έφθασε η ώρα για την συνδρομή του 2021 ...

 Λάβαμε, φαντάζομαι και όλοι οι οικιστές, μήνυμα με το οποίο καλούμαστε να καταβάλουμε τη συνδρομή έτους 2021.

Ευχάριστή έκπληξη γιατί είχαμε να ακούσομε νέα του Συνδέσμου εδώ και περισσότερο από ένα έτος. Συμπεραίνουμε λοιπόν ότι υπάρχει.

Ειδικά εμείς έχουμε αποστείλει μηνύματα προς το ΔΣ του Συνδέσμου, αλλά ποτέ  δεν είχαμε τη χαρά να λάβουμε κάποια απάντηση, Πλήρης σιωπή, την οποία ερμηνεύουμε ως περιφρόνηση και απαξίωση.

Είναι λογικό, αυτός που ζητά συνέπεια από τα μέλη του Σ να αποστείλει ταυτόχρονα με την υπενθύμιση και πλήρη απολογισμό των πεπραγμένων του ΔΣ του προηγουμένου έτους, οικονομικό απολογισμό και προϋπολογισμό για την επόμενη περίοδο. Και φυσικά εξηγήσεις για την τήρηση ή μη του Καταστατικού.

Εν λευκώ διαχείριση δεν είναι κατανοητή την εποχή μας και μάλιστα τις δύσκολες αυτές  ημέρες που όλοι διανύουμε. Είχαμε διαφωνήσει και με τις προηγούμενες διοικήσεις επί του θέματος αυτού, αλλά τίποτε δεν άλλαξε. Ζητούμε και πάλι πεπραγμένα, απολογισμό και  προϋπολογισμό δεδομένου ότι είναι απολύτως λογικό και αναγκαίο και είναι ενδεικτικό χρηστής διοίκησης. 

Φαντάζομαι ότι η παράλειψη αυτή έγινε από απροσεξία και αμέσως το ΔΣ θα αποστείλει τις απαραίτητες εκθέσεις.

Θα τις περιμένουμε και επ΄ αυτών θα κάνουμε τις παρατηρήσεις μας και θα απαντήσουμε στο ερώτημα που έθεσε το ΔΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: