Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Τρίτη, Οκτωβρίου 12, 2021

Περί Εκλογών για νέο ΔΣ του Συνδέσμου …

Ξαφνικά ως συνήθως, υπήρξε μέσω του porte parole κοινώς «εκπροσώπου» του ΔΣ του Συνδέσμου του Οικισμού, πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για συμμετοχή στο ΔΣ στις προσέχεις εκλογές του Οκτωβρίου 2021 και μάλιστα με σφιχτή προθεσμία και χωρίς προϋποθέσεις.

Ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση, ωστόσο θέλουμε να διατυπώσουμε ορισμένες σκέψεις σχετικά με τη διαδικασία.

Οι υποψηφιότητες πρέπει να ανακοινώνονται τουλάχιστον ένα μήνα (30 ημέρες) πριν την ημερομηνία των Εκλογών και να υπάρχει διαδικασία ώστε να λαμβάνουν γνώση όλοι οι Οικιστές.

Κάθε υποψήφιος πρέπει να δηλώνει τις απόψεις του για τη λειτουργία και τους στόχους και τις απόψεις του για το μέλλον του Οικισμού. Κάθε υποψήφιος πρέπει να παρουσιάζει σε έκταση το πολύ μιας σελίδας σύντομο βιογραφικό. Θα πρέπει να δηλώνει και τη θέση που είναι προετοιμασμένος να αναλάβει στα πλαίσια της λειτουργίας του ΔΣ.

Καλύτερο θα είναι να προετοιμάζονται και να ανακοινώνονται ψηφοδέλτια, ώστε η ομάδα Οικιστών που θα εκλεγεί να έχει ομοιογένεια και επεξεργασμένους στόχους, για την επόμενη 2-ετια. Το κάθε ψηφοδέλτιο θα συνοδεύεται (και θα πρέπει να αποστέλλεται στους Οικιστές εγκαίρως), κείμενο με τις προθέσεις των μελών του ως προγραμματισμός για την επόμενη 2-ετία. Θα πρέπει να συνοδεύεται και από ενδεικτικό προϋπολογισμό.

Παρακαλούμε και άλλους Οικιστές να διατυπώσουν τις δικές τους απόψεις ώστε να υπάρξει συζήτηση και διαμόρφωση κοινής στρατηγικής προς όφελος του Οικισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: