Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Τρίτη, Οκτωβρίου 26, 2021

Αποκατάσταση της αλήθειας …

Στα Πρακτικά της ΓΣ του Συνδέσμου της 16ης Οκτωβρλιου 2021, υπάρχει η εξής διατύπωση:  

·         Θα πρέπει να γίνει έλεγχος της ποιότητας του νερού (δίκτυο και δεξαμενή) για ύπαρξη τυχόν αμιάντου και άλλων μολύνσεων (Γ. Λειβαδάς)

Στις 20/10/2021 απευθυνθήκαμε αρμοδίως με το εξής μήνυμά μας:

______________________

Γράφεται στα Πρακτικά  

..·         Θα πρέπει να γίνει έλεγχος της ποιότητας του νερού (δίκτυο και δεξαμενή) για ύπαρξη τυχόν αμιάντου και άλλων μολύνσεων (Γ. Λειβαδάς)

 Λυπούμαι αλλά ποτέ ο αγαπητός κ. Λειβαδάς δεν έθεσε το θέμα ποιότητας του νερού. Ίσως το επανέλαβε. Άρα (Δ. Σωτηρίου και ίσως Γ. Λειβαδάς)

 Το θέμα έχει τεθεί επανειλημμένως και μετ΄ επιτάσεως από εμένα. Έχω μάλιστα μετά κόπου προκαλέσει και τον έλεγχο από την Περιφέρεια. Ίσως να μην το γνωρίζεις (βλέπε π.χ https://vravronapoly.blogspot.com/2018/10/blog-post_30.html , https://vravronapoly.blogspot.com/2018/10/blog-post_30.html , και έχω αναφερθεί στην ανάγκη  ελέγχων και σε ΓΣς.

 Προσπαθώ να βρω τα αποτελέσματα του ελέγχου που διενήργησε η Περιφέρεια, αλλά δεν τα βρίσκω μέχρι τώρα. Ψάχνω.

Στο «αναπληρωματικά μέλη του ΔΣ τους Δ. Σωτηρίου και Δ. Ροδοπούλου» παρακαλώ να προστεθεί «ΔΣ – είχε υποβάλει εγκαίρως υποψηφιότητα για αναπληρωματικό μέλος». Κάλο είναι να προστεθεί για τα τακτικά μέλη «εκλέγονται 5» και τα αναπληρωματικά μέλη (εκλέγονται 3 ή 4 ή 5;)

Χαιρετισμούς,
____________________________

Ζητήσαμε να γίνει διόρθωση, αλλά δε λάβαμε καμία απάντηση.

Είμαστε της άποψης ότι όλοι οι κάτοικοι του Οικισμού πρέπει να διαβάσουν την ανάρτηση  .

Πέμπτη, Ιουλίου 23, 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια: