Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Πέμπτη, Μαρτίου 17, 2022

Προς το ΔΣ του Συνδέσμου του Οικισμού ….

Με αφορμή τη είδηση: Νέο Κτίριο Τεχνών γεννιέται στην Αθήνα, στο Κολλέγιο - Οι αρχιτεκτονικές προτάσεις που διακρίθηκαν – βλέπετε https://www.iefimerida.gr/politismos/ktirio-tehnon-athina-kolegio-talento-ellinon -

προτείνουμε να γίνουν επαφές και να προταθεί στον μαικήνα κ. Δημήτρη Δασκαλόπουλο, η οικογένεια του οποίου διαθέτει κατοικία στον Οικισμό (ίσως και σε άλλους μαικήνες και καλλιτέχνες) να μελετήσει και να υλοποιήσει αν είναι δυνατόν, ένα πρόγραμμα καλλιτεχνικής συνεισφοράς στον Οικισμό Πολυτεχνείου. 

Θα μπορούν για παράδειγμα να τοποθετηθούν καλλιτεχνικά έργα εντός του Οικισμού ή/και στην περιοχή με στόχο την αισθητική αναβάθμιση της και την ευαισθητοποίηση και περαιτέρω καλλιέργεια πολιτών αλλά κυρίως παιδιών και νέων. Η ανάδειξη της περιοχής μας σε Περιβαλλοντικό Πρότυπο (πρόταση Δ. Σωτηρίου) καλό είναι να διαθέτει και αισθητικές και καλλιτεχνικές διαστάσεις.

Ελπίζω να μη βιαστούν μερικοί να απορρίψουν την πρόταση ή να γελάσουν με αυτή και να συζητηθεί το ταχύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: