Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Σάββατο, Μαρτίου 19, 2022

Ο καιρός περνά, οι δουλειές μένουν πίσω …

Φθάνουμε αισίως στον Απρίλιο και τίποτε δεν έχει ακουστεί και τίποτε προφανώς δεν έχει γίνει στον τομέα και καθαρισμού και φροντίδας των δασικών εκτάσεων της περιοχής μας και της πυρόσβεσης. 

Η γνωστή ραστώνη κυριαρχεί και φαίνεται πως τίποτε δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί στην Ελλάδα, με συνέπεια, εγκυρότητα, σοβαρή προετοιμασία και προγραμματισμό. Θα φθάσει Μάιος και αν δεν έρθουν οι δασικές πυρκαγιές νωρίτερα, όπως συμβαίνει κάποιες χρονιές, οι αρμόδιοι θα ξεστομίζουν και πάλι μεγάλα λόγια, θα γίνουν αναθέσεις της φωτιάς με θλιβερά αποτελέσματα. Και μόνον ο καλός Θεός της Ελλάδος θα προστατεύσει εμάς και τα λιγοστά πλέον στην Αττική δάση. Δε ξέρουμε τι γίνεται στην άλλη Ελλάδα, αλλά μάλλον και εκεί θα γίνονται τα ίδια και ίσως χειροτέρα.

Παρακαλούμε το Σύνδεσμο να μας ενημερώσει για τις ενέργειές του και τον προγραμματισμό, αν υπάρχει.

Παραμένουμε στη διάθεσή του με την ελπίδα να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες προετοιμασίες και να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση του σημαντικού ετήσιου προβλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: