Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Τρίτη, Απριλίου 19, 2022

Ακούσαμε θόρυβο και βγήκαμε να δούμε τι συμβαίνει ...

 Διαπιστώσαμε ότι ένα συνεργείο 8 ατόμων αποψίλωνε τα πεζοδρόμια της οδού Αίγλης. Ουσιαστικά πρόκειται για τα πεζοδρόμια 2 οικοπέδων, τα οποία καθαρίζω (αποψιλώνω) εγώ ο ίδιος κάθε χρόνο.

Την αποψίλωση την κάνω συνήθως αργότερα και αφού έχει περάσει η ανθοφορία των μαργαριτών και των άλλων αγρίων χόρτων και αρχίζει η ξήρανση και άρα η επικινδυνότητα.

Ιδού μερικά τεκμήρια 





Ευχαριστούμε το Σύνδεσμο για την αναπάντεχη προσφορά. Ωστόσο το συνεργείο χρειάζεται επιτήρηση για να κάνει σωστά τη δουλειά και για να διαπιστωθεί ότι αξίζει τα χρήματα που ζητά. Παράδειγμα: Αν δεν είμασταν μπροστά θα έκοβαν όλα τα φυτά της μολόχας(αλθαία) που φυτρώνουν στο ένα διπλανό πεζοδρόμιο, τα έχουμε φυτέψει εμείς και στολίζουν τη γειτονία μας όταν είναι ανθισμένα. Επίσης θα άφηναν το πεζοδρόμιο της απέναντι οικίας, αν δεν έπαιρνα εγώ τη μεταλλική σκούπα ενός από το συνεργείο και άρχιζα να το καθαρίζω. Κάποιος φιλοτιμήθηκε και τελικά το καθάρισαν από τα φύλλα που είχαν συσσωρευτεί επί μήνες.

Φανταζόμαστε όμως ότι η εφετινή αποψίλωση κοστίζει πολύ, ενώ η δική μας αποψίλωση τίποτε ή μηδέν €. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: