Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Κυριακή, Απριλίου 10, 2022

Προς τους κατοίκους και το Σύνδεσμο του Οικισμού …

 Αγαπητοί,

Μετά τη δήλωση του κ. δήμαρχου Μαρκοπούλου, ότι ο δήμος αναλαμβάνει τη συντήρηση του δικτύου ύδρευσης του Οικισμού και την αποκατάσταση των τυχόν ζημιών (που βλέπουμε ότι δεν είναι πολλές ή/και μεγάλες), είμαστε της άποψης ότι δεν είναι πλέον σωστό να καταβάλλεται ως τιμή του κυβικού του νερού που καταναλώνεται το 1€. 

Η λογική λέει ότι πρέπει να ακολουθούμε τους κανόνες χρέωσης του δήμου Μαρκοπούλου. Και να γίνει δεκτό αίτημά μας να γίνεται καταγραφή των καταναλώσεων όπως κάνει η ΕΥΔΑΠ (τρίμηνο ή τετράμηνο;), ώστε να είναι ευχερέστερη η πληρωμή και ο έλεγχος αποπληρωμής. 

Επίσης πρέπει να ζητήσουμε από το δήμο, μετά τις δεσμεύσεις των λογαριασμών του ΣΥΝΠΕ, να γίνει οριστική εκκαθάριση στο θέμα των χρεωστούμενων ποσών στο δήμο και να μας ενημερώσει για το αποτέλεσμα. Καμιά καθυστέρηση δεν είναι πλέον αποδεκτή.

Αν υπάρχουν άλλες απόψεις θα τις ακούσουμε ευχαρίστως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: