Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Τετάρτη, Οκτωβρίου 12, 2022

Ένα μικρό θαύμα συνετελέσθη στον Οικισμό …


Χθες ή σήμερα ο περίφημος ΔΕΔΔΗΕ αντικατέστησε το εδώ και 20 σχεδόν χρόνια άθλιο και ημικατεστραμμένο κουτί του δημοτικού φωτισμού με νέο.


Βέβαια ο ΔΕΔΔΗΕ επιβεβαιώνει τη φήμη του γιατί έκανε και τα εξής:
 
Ορθά γείωσε το κουτί για να υπάρχει ασφάλεια.


Αλλά μπορούσε να μην αφήσει πίσω του τα ίχνη της μεγάλης εξυπνάδας του και του επαγγελματισμού; Έβαλε το χόρτο που βλέπετε για να κλείσει το παράθυρο πίσω απο το οποίο βρίσκεται ο γενικός διακοπής.

 
Βρήκα μια καλλίτερη λύση και ελπίζω να παραμείνει και μην την αφαιρέσει κάποιος έξυπνος.
 

Βέβαια πέταξαν ότι περίσσεψε από τα υλικά στο πεζοδρόμιο, ακριβώς για να δείξουν τι εστί επαγγελματισμός, αγάπη για το Περιβάλλον και να αποδείξουν  γιατί η Ελλάδα είναι σκουπιδότοπος (στην εικόνα μερικά από τα σκουπίδια που πέταξαν αφού τα συγκέντρωσα).
 
 
Είμαι περίεργος αν το πρόβλημα λύθηκε ή η περιπέτεια θα συνεχιστεί μια και από εδώ και πέρα το πρόβλημα πρέπει να το λύσουν οι ηλεκτρολόγοι του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: