Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Τρίτη, Ιουλίου 02, 2024

Οικιστές σαν τον Γραμματέα του Συνδέσμου κ. Γεώργιο Κρανιά φροντίζουν τοι Οικισμό και άλλοι συστηματικά τον ρυπαίνουν …

Τη Κυριακή 30 Ιουνίου είδαμε το κ. Κρανιά και τον αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Αηδηνιώτη επί το έργο, να εποπτεύουν τα βαρέα μηχανήματα του δήμου που είχαν αφιχθεί στον Οικισμό για να απομακρύνουν την απαράδεκτη κατάσταση που είχαν δημιουργήσει οικιστές λίγο πάνω από την Αριάδνης, σε οικόπεδο άλλου οικιστή.
 
Περιττό να πούμε ότι η επιχείρηση απομάκρυνσης όλων όσων συσσωρευτεί επί ημέρες πήγε σχεδόν στράφι μια και το βραδάκι με το σκοτάδι κάποιος μάγκας άφησε και πάλι ίσως και δέκα μαύρες σακούλες, για να τις απομακρύνουν οι υπηρέτες τους. Ίχνος ντροπής.
 
Στο ΒΑΙΜΠΕΡ δια διαβάσαμε και την ανάρτηση του κ. Κρανιά που απαριθμούσε τις προσπάθειες να παραμείνει ο Οικισμός φροντισμένος και καθαρός από τις προκλητικές και παράνομες ενέργειες οικιστών που κρύπτονται, ρυπάνουν, δε θέλουν να συνεργαστούν με του υπολοίπους και είναι τσιγγούνηδες (κοινώς  τσιφούτηδες) αφού ένας κάδος του δήμου για να απομακρύνει κλαδέματα και υπολείμματα κήπου από πληροφορίες που έχουμε, κοστίζει 35 €.
 
Οφείλουμε να επαινέσουμε ειδικά τον κ. Κρανιά αλλά και όλους όσους μιχθούν για τη φροντίδα του Οικισμού.
 
Για κάποιο λόγο αυτά που συμβαίνουν όμως στην Αίγλης δεν τυχαίνουν της προσοχής κανενός. Ιδού μερικές φωτογραφίες από την κατάσταση που επικρατεί εδώ και σχεδόν ένα μήνα:
 
Ίσως υπάρχουν και άλλα σημεία ενδιαφέροντος …
 
Το πρόβλημα του δημοτικού φωτισμού στο κάτω μέρος του οικισμού δεν έχει ακόμα βρει λύση. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα αποκατασταθεί η αυτόματη λειτουργία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: