Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Δευτέρα, Ιουνίου 19, 2006

Δραστηριότητες του Συνδέσμου ...

Ο Σύνδεσμος έχει ενεργοποιηθεί έντονα και έχει απευθύνει επιστολές σε όλους τους αρμόδιους (Περιφέρεια, Νομαρχία, Δήμο), ζητώντας την επίσημη ενημέρωση σε θέματα ενδιαφέροντος, την κινητοποίηση των αρμοδίων για την αντιμετώπιση των άμεσων και πιεστικών προβλημάτων και την προστασία της περιοχής από αυθαίρετες ενέργειες και αντικοινωνική συμπεριφορά επισκεπτών και ατόμων που θεωρούν ότι έχουν μόνον δικαιώματα αλλά όχι υποχρεώσεις.

Ασφαλώς θα έχει γίνει αντιληπτό το γεγονός ότι απομακρύνθηκαν ξερά κλαδιά (αλλά όχι όλα), καθάρισαν οι δρόμοι (με δαπάνες του Συνδέσμου) έχει βελτιωθεί ο δημοτικός φωτισμός και άρχισαν εργασίες φροντίδας του κοινόχρηστου χώρου του παραλιακού μετώπου. Φυσικά δεν είναι αρκετά, αλλά θα πρέπει να θεωρηθούν ως δείγματα ουσιαστικής ενασχόληση των μελών του ΔΣ του Συνδέσμου και απαρχή διαφορετικής συμπεριφοράς του Δήμου ως προς τον Οικισμό.

Ωστόσο η ανοιχτή μικροχωματερή της παραλίας ζει και βασιλεύει, παρά τις υποσχέσεις του Δήμου.

Τα Μέλη του Οικισμού μπορούν να λάβουν γνώση των επιστολών που έχουν αποσταλεί και των ενεργειών που έγιναν. Ζητείται ωστόσο από τα Μέλη να λαμβάνουν μέρος στις συναντήσεις εργασίας του ΔΣ του Συνδέσμου και να πλαισιώσουν το ΔΣ με εργασία και προτάσεις προκειμένου να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: