Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 04, 2019

Η κατάσταση των πεζοδρόμων του Οικισμού …

Οι πεζόδρομοι σχεδιάστηκαν στον Οικισμό ως ταχύτερη διέξοδοι των κατοίκων στους προηγούμενους ή επόμενους δρόμους και στην ευκολότερη μετάβαση πεζών στο θαλάσσιο μέτωπο.

Δημιουργήθηκαν επίσης με τη λογική της διέλευσης οχημάτων εκτάκτου ανάγκης όπως πυροσβεστικά, ασθενοφόρα, ταξί, ειδικά οχήματα του δήμου και άλλων υπηρεσιών κοινής ωφελείας.

Ορισμένοι έξυπνοι κάτοικοι των οποίων τα σπίτια έχουν πρόσβαση στους πεζοδρόμους τους έχουν μετατρέψει σε χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων ή αδιαφορούν παντελώς και δεν τους συντηρούν με αποτέλεσμα η βλάστηση να θεριεύει και να μην είναι ελκυστικοί ή να είναι δύσκολα διαβατοί για πεζούς.

Πρέπει όλοι μας να συνειδητοποιήσουμε τη χρησιμότητά των πεζοδρόμων και να συμβάλλουμε στην καλή και αποτελεσματική λειτουργία τους.

Ελπίζουμε ο Σύνδεσμος να αναλάβει τις σχετικές πρωτοβουλίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: