Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Πέμπτη, Ιουνίου 20, 2019

Γενική Συνέλευση του Συνεταιρισμού Πολυτεχνείου …

Η νέα ΓΣ του Συνεταιρισμού θα πραγματοποιηθεί καθ΄ όλες τις ενδείξεις την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019.

Η πρόσκληση κυκλοφόρησε σε άγνωστο αριθμό μελών με ημερομηνία 10 Μαΐου 2019 (εμείς την παραλάβαμε στις 26 Μαΐου 2019).

Διατυπώσαμε προς το ΔΣ μια σειρά ερωτημάτων σχετικά με τη νομιμότητα της ΓΣ, τα θέματα που περιέχει η Ημερήσια Διάταξη και την έλλειψη οποιασδήποτε πληροφόρησης των Μελών,  επί των θεμάτων που αναφέρονται. Μας προξένησε εντύπωση ότι στην ΗΔ δεν αναφέρεται οικονομικός απολογισμός, απολογισμός Πεπραγμένων και έκθεση Εποπτικού Συμβουλίου. Τα ερωτήματα που θέσαμε είναι σε συνέχεια ερωτημάτων που διατυπώσαμε σχετικά με την εγκυρότητα και τη νομιμότητα της προηγούμενης ΓΣ της 17ης Φεβρουαρίου 2019.

Απαντήσεις δεν λάβαμε παρά μάλλον προσβλητικά σχόλια εκ μέρους του Γραμματέα κ.. Κ. Τζιράνη.

Φυσικά όλες οι επιστολές και η σχετική αλληλογραφία που αφορά τον έλεγχο πεπραγμένων του ΔΣ του Συνεταιρισμού, που έθεσε σε κίνηση το εκλεγμένο Εποπτικό Συμβούλιο από τον Αύγουστο του 2018 και αφορά την περίοδο 2016-2018 είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου.

Το μείζον θέμα για τον Οικισμό είναι η υδροδότηση και η διαφάνεια της διαχείρισης των σημαντικότατων χρηματικών ποσών που διακινούνται ετησίως. Το θέμα παραμένει ανοιχτό και πρέπει οι οικιστές ως καταναλωτές, να κινηθούμε προς εξομάλυνση της κατάστασης και της ανάθεσης της διαχείρισης του δικτύου ιδιοκτησίας του Συνεταιρισμού, στο δήμο Μαρκοπούλου και την ΕΥΔΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: