Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Δευτέρα, Ιανουαρίου 20, 2020

Εκπληκτικά νέα ...

1, Η ΕΥΔΑΠ τερμάτισε τη διαρροή μηνών στη Νέα Βραυρώνα. Ίσως το τηλεφώνημά μας στην ΕΥΔΑΠ στις16/1/2020 να ήταν καθοριστικό
2. Η βρωμερή μικροχωματερή της οδού Αίγλης είναι πλέον παρελθόν, Πρέπει να ευχαριστήσουμε το δήμαρχο κ. Κώστα Αλλαγιάννη, φαντάζομαι και στο Σύνδεσμο,  που μας απάλλαξε από το αίσχος από  το Πάσχα του 2019. Να δούμε πόσο θα κρατήσει το θαύμα και ελπίζω να μάθουμε πόσο κόστισε.
3. Απομακρύνθηκε ο δεύτερος κάδος απορριμμάτων που οι καλοί συνΟικιστές μας της οδού Δανάης μας είχαν χαρίσει μαζί με τα θαυμάσια σκουπίδια τους για πολλά χρόνια. Τώρα ο μπλε κάδος ανακύκλωσης κάνει παρέα στον πράσινο κάδο απορριμμάτων. Πρέπει να ευχαριστήσουμε ανεπιφύλακτα το Γραμματέα του Συνδέσμου κ. Γεώργιο Κοτούλα για την μνημειώδη (κυριολεκτικά) απόφαση και ενέργεια.
4. Ο δημοτικός φωτισμός του κάτω τμήματος του Οικισμού παραμένει αναμμένος μέρα νύχτα εδώ και δυο εβδομάδες. Δεύτε λάβετε φως!

Δεν υπάρχουν σχόλια: