Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Σάββατο, Ιανουαρίου 04, 2020

Γενική Συνέλευση Συνδέσμου Οικισμού ...…

Λάβαμε την πρόσκληση για τη ΓΣ του Συνδέσμου "την Κυριακή 19η Ιανουαρίου 2020 και ώρα 10.00 στον εσωτερικό χώρο της Ταβέρνας «Χαμολιά» στην είσοδο του οικισμού"..

Δεν συμφωνούμε για το τόπο διεξαγωγής της. Δεν είναι σωστό να υπάρχουν άλλα πρόσωπα εκτός των Μελών, που θα λαμβάνουν γνώση των θεμάτων που μας απασχολούν και των προσωπικών απόψεων που θα εκφραστούν. Πολύ δε περισσότερο αν προκύψουν διαφωνίες.

Αν το πρόβλημα του Εντευκτηρίου είναι οι χαμηλές θερμοκρασίες, μπορούμε να τοποθετήσουμε μερικές ηλεκτρικές σόμπες και σύντομα να έχουμε καλή θερμοκρασία. Εγώ προφέρομαι να φέρω μία.

Θεωρώ ότι είναι μη παραδεκτό να γίνεται πρόσκληση για ΓΣ χωρίς Ημερήσια Διάταξη και χωρίς να υπάρχει εισήγηση εκ μέρους του ΔΣ. Η πρακτική που ακολουθήθηκε στο παρελθόν πρέπει επί τέλους να σταματήσει. Επισημαίνω ότι θα πρέπει το νέο ΔΣ να παρουσιάσει σχέδιο προϋπολογισμού (το θέμα αυτό άλλωστε έχει συζητηθεί πολλάκις, χωρίς όμως απτά αποτελέσματα), ώστε να γίνεται κατανοητός ο τρόπος διακυβέρνησης του Συνδέσμου και να είναι ορατές οι προθέσεις του ΔΣ. Άλλωστε χωρίς σχέδιο προϋπολογισμού δεν είναι δυνατόν να ζητείται η καταβολή της ετήσιας συνδρομής.

Επίσης είμαστε της άποψης ότι το ΔΣ του Συνδέσμου πρέπει να αναθεωρήσει την πρακτική που ακολουθεί σχετικά με τη μη πρόσκληση και συμμετοχή αναπληρωματικών Μελών του ΔΣ στις συνεδριάσεις του.

Τέλος η λογική λέει ότι στοιχειώδης ευγένεια επιβάλλει απαντήσεις σε επιστολές ηλεκτρονικές ή μη, που απευθύνουν τα Μέλη του Συνδέσμου προς το ΔΣ.

 ΥΓ: Παρακαλούμε να μας ενημερώσει το Διοικητικό Συμβούλιο, με ποιο αριθμό παρόντων η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου βρίσκεται σε απαρτία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: