Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 26, 2020

Εκδήλωση κοπής πίττας/ Φεβρουάριος 2020 (αναδημοσίευση)...



Alexandros Chatziiosif 

Τρι 25/Φεβ/2020 9:55 μ.μ.
Κυρίες, Κύριοι,

Αρχικά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς οι οποίοι με την συμμετοχή τους φρόντισαν έτσι ώστε η εκδήλωση κοπής πίττας του οικισμού για το 2020 να είναι πραγματικά επιτυχημένη.

Η συμμετοχή 73 ατόμων, η παρουσία των Δημοτικών αρχών (Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι οικονομικών και καθαριότητος), η σωστή εξυπηρέτηση από τους ανθρώπους της ταβέρνας μας, οι υπέροχες Βασιλόπιττες και η καλή διάθεση απ’όλους, ήταν οι κύριοι συντελεστές της επιτυχίας.

Αυτό που επίσης έχει σημασία, είναι ότι σταδιακά αρχίζει να διαμορφώνεται ένας πυρήνας οικιστών γύρω από τον Σύνδεσμο με μεγάλο ενδιαφέρον για τα κοινά, οι οποίοι συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και τις πρωτοβουλίες. Είναι στο χέρι όλων μας να φροντίσουμε να διευρύνουμε την συμμετοχή και να εντατικοποιήσουμε τις προσπάθειές μας, έτσι ώστε να κάνουμε τον οικισμό μας ένα υπέροχο μέρος για να ζει κανείς.

Θα το εκτιμούσαμε αν αφιερώνατε λίγο από τον χρόνο σας και μας στέλνατε συνοπτικά τις παρατηρήσεις σας αναφορικά με πράγματα τα οποία θα μπορούσαν να είχαν κάνει την σημερινή εκδήλωση ακόμα καλύτερη.

Φιλικά

Εκ μέρους του ΔΣ του Συνδέσμου κατοίκων οικισμού Πολυτεχνείου

Δεν υπάρχουν σχόλια: