Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 05, 2020

Πρόοδος στο έργο του αγωγού διάθεσης επεξεργασμένων λυμάτων …

Στις 26 Ιανουαρίου επισκεφθήκαμε τα έργα κατασκευής του υποθαλάσσιου υποτίθεται τμήματος του αγωγού του ΚΕΛ Κρωπίας – Παιανίας.

Το μόνο που διαπιστώσαμε είναι συσσώρευση αδρανών υλικών στην περιοχή, Δεν είδαμε μηχανήματα ούτε και σημεία που να υποδηλώνουν ανθρώπινη παρουσία.

Δείτε φωτογραφίες, αν και είναι δύσκολο να είναι καλές τις πρωινές ώρες, λόγω θέσεως του Ήλιου.



Φαίνεται ότι το έργο καρκινοβατεί και ο εργολάβος εργάζεται όποτε το κρίνει σκόπιμο χωρίς προφανώς να τηρούνται χρονοδιαγράμματα, χωρίς να υπάρχει ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής και χωρίς να αναλαμβάνεται από κανένα, οποιαδήποτε υποχρέωση ολοκλήρωσης του έργου.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ακόμα και με χρηματοδότηση εξασφαλισμένη από κονδύλια της ΕΕ τίποτε δε γίνεται σωστά και προφανώς η ποιότητα μάλλον θα διαπιστωθεί αφού παραδοθεί το έργο και αποκαλυφθούν οι αδυναμίες του (να το θέσουμε ευγενικά). Τότε βέβαια θα κληθούν και πάλι οι φορολογούμενοι να καλύψουν τις αστοχίες και το συνηθισμένο για δημόσια έργα κλέψιμο, το οποίο όμως είναι συνήθως μη αντιστρέψιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: